[ad_1]
راهنمای اجرای فوم پاششی پلی یورتان
فوم پاششی پلی یورتان، ترکیبی از رزین و مواد شیمیایی است که بهصورت پاششی بر روی سطح مورد نظر اجرا میشود. این فوم بسیار سریع خشک خواهد شد. بنابراین به راحتی ترک نمیخورد و با توجه به سرعت بالای خشک شدن، به راحتی تغییر شکل نخواهد داد. اما برای اینکه بتوانید نتیجه ایدهآلی را از فوم پاششی پلی یورتان بهدست بیاورید، باید یکسری نکات را رعایت کنید که در این قسمت از مطلب این نکات را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد:
1- نسبت ایزوسیانات و پلی یول در فوم پاششی پلی یورتان بسیار مهم است.
در اولین قدم باید برای آمادهسازی فوم پاششی پلی یورتان اقدام کنید. برای این منظور باید نسبت دقیقی از ترکیبات ایزوسیانات و پلی یول را با یکدیگر ترکیب کنید. اگر خطایی در این مرحله مرتکب شوید، این عایق نمیتواند به خوبی سطح مورد نظر را عایقبندی کند:
اگر میزان پلی یول بیشتر باشد، فوم به رنگ روشن و بهصورت نرم و چسبنده خواهد بود. اما به دلیل اینکه میزان پلی یول از ایزوسیانات بیشتر شده است، این فوم به راحتی خشک نمیشود و بوی بسیار تندی ایجاد خواهد کرد.
از سوی دیگر زیاد بودن ایزوسیانات باعث تیره شدن فوم، سختی و شکنندگی آن میشود.
پس باید یک تناسب بین این دو ترکیب رعایت گردد تا در نهایت بتوانید بهترین نتیجه را از عایقبندی با فوم پاششی پلی یورتان شاهد باشید.
2- ضخامت فوم پاششی پلی اورتان بسیار مهم است.
یکی از مهمترین فاکتورها در زمان اجرای فوم پاششی پلی یورتان، تنظیم ضخامت براساس سطح مورد نظر است. براساس دمای محیط، نوع فوم و هدف عایقبندی با استفاده از فوم پاششی پلی یورتان، باید ضخامت مناسبی از این عایق را اجرا نمایید:
برای مثال اگر میخواهید فوم پاششی پلی یورتان سلول بسته را با هدف عایق حرارتی و رطوبت اجرا کنید، به ضخامت 1 تا ۵ اینچ نیاز دارید.
-برای مواقعی که این فوم پاششی بهصورت سلول باز اجرا میشود و هدف، عایقبندی رطوبتی و حرارتی است، باید ضخامت ۳ اینچی را بر روی دیوارها و ضخامت بین ۶ تا ۱۰ اینچی را بر روی سقفها اجرا کنید.
این نکته را در نظر داشته باشید که زیاد بودن بیش از اندازه ضخامت فوم پاششی پلی یورتان به این معنا نیست که عایقبندی به بهترین شکل ممکن انجام میشود. بلکه کاملاً برعکس است. دو ترکیب ایزوسیانات و پلی یول، در کنار هم، واکنش گرمازا را ایجاد میکنند. پس باعث افزایش دما میشوند. اکنون اگر ضخامت فوم پاششی پلی یورتان بیش از اندازه افزایش یابد یا اگر با هدف افزایش ضخامت، شما فاصله بین پاشش فوم را کوتاه کنید، به دلیل اینکه گرمای تولید شده از این واکنش گرمازا فرصت خروج از فوم را پیدا نمیکند، در داخل فرم حبس شده و منجر به سوختگی فوم، تغییر رنگ، ایجاد بوی تند، بروز واکنشهای آلرژیک، سوراخ شدن و لایه لایه شدن فوم خواهد شد.
3- سطح مورد نظر را آماده کنید.
قبل از اینکه برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان اقدام نمایید، باید مطمئن شوید که سطح مورد نظر، کاملاً عاری از هرگونه رطوبت، آب، گرد و غبار و آلودگی است. اگر کمترین رطوبتی بر روی سطح وجود داشته باشد، ساختار این فوم تغییر کرده و نمیتواند به خوبی عایقبندی را انجام دهد. کافی است کمی از فوم پاششی پلی یورتان را بر روی سطح نمدار اجرا کنید. در این صورت شاهد پف کردن فوم خواهید بود. این فوم اصلاً قابلیت عایقبندی را نخواهد داشت و به مرور زمان، شاهد شکنندگی و ترک خوردن در داخل آن خواهید بود.
4- لباس مناسب بپوشید.
در زمان اجرای فوم پاششی پلی یورتان حتماً باید از لباسهای مناسب استفاده کنید. پوشیدن دستکش، عینک و استفاده از ماسک، به حفظ سلامت خود شما کمک میکند چون در زمان پاشیدن فوم، ذرات در داخل هوا متساعد میشود و تنفس این ذرات قطعاً برای شما خطرناک خواهد بود.
کلام آخر
همانگونه که در این مطلب متوجه شدید، مهمترین نکته برای اجرای فوم پاششی پلی یورتان این است که ترکیبات به کار رفته در این فوم، کاملاً اصولی و به یک اندازه محاسبه شوند. برای خرید فوم پاششی پلی یورتان، از مجموعه کار انرژی ماندگار کمک بگیرید. در این صورت براساس سطحی که مدنظر دارید و براساس هدف عایقبندی، مقدار ترکیبات بهصورت دقیق اندازهگیری شده و فوم مناسب و کاملاً استاندارد در اختیار شما قرار میگیرد. به همین منظور تنها کافیست به وب سایت رسمی کارا انرژی ماندگار به نشانی اینترنتی https://www.karaaa.com مراجعه نمایید.
[ad_2]
Source link